KURSUS OG EVENT STYRING

Forestil dig et kursus/event system, der giver dig mere overskud

Alle trends peger nærmest i samme retning. Vi vil behandles som individer når vi handler. Både privat- og erhvervsmæssigt. Når det drejer sig om events, møder og konferencer samt kurser og efteruddannelser, gælder det måske i særdeleshed. Her er vi ofte hjemmefra, og skal spise og overnatte, hvor vi ikke plejer.

Hos Dynateam hjælper vi dig, der har ansvaret for events, kurser og efteruddannelser, til at blive bedre til at håndtere dine arrangementer med det to overordnede formål. At give dine kunder og gæster endnu bedre oplevelser, og at gøre din forretning bedre på indtjeningen.

Løsningen hedder "Dynateam Course Management" og er baseret på den nyeste teknologi hos Microsoft med Dynamics 365 og Azure i ryggen. Med vores Course Management pakke får du tjek på tingene. Det vil sige statistikker, markedsføringsværktøjer, eksport af dokumenter i Excel og PDF, brugerhåndtering, til- og fra-melding samt promotion dates og kursisternes/gæsternes tilvalg som f.eks måltider, overnatning eller transport.

 


Spar tid og penge med et Kursus og Event styrings System

Med Dynateam Couse Management, får du et professionelt og overskueligt it-værktøj, der nemt og sikkert holder styr på alle processer. Vi har samlet det hele i en løsning baseret på Microsoft Dynamics 365.

Med Microsoft Dynamics 365 (Customer Relationship Management), får du et professionelt og enkelt overblik uden manuelle processer.

 

Ring til os i dag, og aftal tid til et møde om alle fordelene – vi har meget godt at fortælle. 

Download white paper

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. VI DYRKER DIALOGEN, OG DRIVES AF VIDENDELING.

LÆS MERE>