BANKING

Vi skræddersyr specialløsninger til Bankbranchen

Hos Dynateam har vi god erfaring med at skræddersy specialløsninger til virksomheder i Bank-branchen.
Vi kender til de skærpede lovgivningskrav der forekommer for de finansielle virksomheder, samt hvilke problematikker og udfordringer der typisk er i branchen. Mange bankers store og tunge it-systemer er ofte ældre af dato, og det kan derfor være omkostningsfuldt at få strømlignet processerne eks. i forhold til optimal håndtering af informationer på kunderne. Men sådan behøver det ikke at være.

Hos Dynateam har vi blandt andet hjulpet Saxo bank med at videreudvikle deres CRM system, således det gav et totalt overblik over kundernes arrangement i de forskellige filialer. De fik desuden en mere simpel håndtering af kundeaftaler og generel historik. Det gav meget hurtigt Saxobank en besparelse på både tid og penge.

Vi har ydremere udviklet en CRM løsning til Santander Bank, der optimerede processerne med Forhandler aftaler, målsætninger samt overblik over omsætning.


Få mere information her
Ønsker du mere information omkring vores CRM løsning til Bank branchen, er du altid velkommen til at ringe til Rune Daub, Senior CRM Consultant hos Dynateam, på tlf. 20 27 61 60 eller på mail: [email protected]

 

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. VI DYRKER DIALOGEN, OG DRIVES AF VIDENDELING.

LÆS MERE>