MARKETING

Et effektivt marketingværktøj, til styring af marketingressourcerne.

Med Dynamics CRM Marketing-løsning, får du et stærkt værktøj, til at nå dine kunder på en effektiv måde, og til at vedligeholde og drive kampagner, alt sammen i et system.

Få strømlignet marketing-planlægningen og udførelsen gennem alle kanaler som eksempelvis e-mail, website, social media osv.  Du kan strukturere og opbygge din salgspipeline der støtter op om kampaner, med efterfølgende statistik og analyser der kan måle og dokumentere effekten af dine marketing indsats og investering. Dette giver et bedre beslutningsgrundlag for at vurdere om din marketing strategi genererer nok leads og formår at brande virksomhedens budskaber og værdier.

Dynamics CRM Marketing-løsning udfører loyalitets-skabene aktiviteter, og styrke forhold til virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. Alle medarbejdere kan dele information og viden på tværs af salg, marketing og service og dermed yde en effektiv og ensartet kundeservice.


Med Microsoft CRM Marketing-løsning får du:

  • Strategisk og eksekverende marketing værktøj
  • Opbygning af lead-generering
  • Loyalitets-skabene værktøj
  • Marketing automation system 

Få mere information her
Ønsker du mere information omkring vores CRM Marketing-løsning er du altid velkommen til at ringe til Rune Daub, Senior CRM Consultant hos Dynateam, på tlf. 20 27 61 60 eller på mail: [email protected]

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. VI DYRKER DIALOGEN, OG DRIVES AF VIDENDELING.

LÆS MERE>