SALG OG SERVICE

Power-fuldt salgsværktøj der skaber værdi for din virksomhed!

Med Microsoft CRM Salgs-løsning får du et effektivt og intuitivt salgsværktøj, der hjælper sælgerne med at strukturere og fokusere på det, der er vigtigst – nemlig at levere gode oplevelser for kunderne.

Sælgerne kan opnå bedre resultater ved at strukturere arbejdsprocesserne, sætte mål, opbygge pipelines, vurdere leads og overvåge resultater i sidste ende.

Alle medarbejdere kan få det fornødne overblik over forretningen, da alt information og viden kan deles på tværs af alle afdelinger og dermed yde en effektiv og ensartet kundeservice.

Overblik over salg
Hos Dynateam laver vi integrationen mellem dit CRM- og ERP-system, så I hurtigst kan få et overblik over de enkelte kunders engagement og simplificerer processerne omkring registrering af salgsmuligheder og ordrer. Du får overblik over budgetterne, salgsperformance og salgsforecast i din afdeling.

Forankring i salg - Processes, People, Product
Vi har mange års erfaring med at strukturere salgsprocesser og benytter principper fra Lean og Six Sigma kombineret med mange års salgserfaring. Vi fokuserer på de 3 P’er (Processes, People, Product) og implementerer løsninger der er forankret hos dine sælgere og hos salgsledelsen.

Få mere information her

Ønsker du mere information om hvordan en CRM Salgs-løsning kan effektivisere din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte Rune Daub, Senior CRM Consultant hos Dynateam, på tlf. 20 27 61 60 eller på mail: [email protected]

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. VI DYRKER DIALOGEN, OG DRIVES AF VIDENDELING.

LÆS MERE>