DYNATEAM

Gør det noget, at vi siger vores mening?

Dynateam hører til blandt de nye IT selskaber i Danmark. Vi er et samlet team på 25 mennesker, der i 2010 følte, at tiden var moden til at etablere en partner for dansk erhvervsliv, der tænker IT på en anden måde. Det vil vi gerne fortælle dig mere om. Vi begynder her, og ser frem til at uddybe det, når vi mødes.  

Navnet på initiativet er Dynateam. Dynamic og teamspirit. Og det gælder både internt og i vores relationer med kunder og samarbejdspartnere. Vi mener, at IT skal udvikles og driftes i forhold til de mennesker, der skal bruge det. Derfor er den menneskelige faktor meget vigtig for os. Både hos os selv, og eksternt. IT skal ses som et kontinuerligt udviklingspotentiale – fordi mennesker udvikler sig. Derfor kalder vi vores bidrag for dynamiske.

Det handler selvfølgelig om kompetencer og erfaring, men i lige så høj grad om egenskaber som ansvar, loyalitet, stabilitet og kreativitet. Og om moral, flid og ordentlighed. At skabe værdi for vores kunder kommer nemlig ikke kun ved at være gode til at programmere. Der skal mere på bordet.

Hos Dynateam tør vi udfordre vores kunder. Og os selv. Vi må aldrig blive selvtilfredse, men altid være åbne for at lære mere, og bryde grænser. Vores kunder betaler ikke kun for IT service, men for nytænkning, konkurrencekraft og effektivisering, der fører til bedre indtjening.

Vi er godt uddannede, løbende efteruddannede og har solid erfaring. Fra flere forskellige brancher, og mange typer af opgaver og målsætninger. Derfor ved vi, hvad vi taler om, når vi rådgiver. Men en god rådgivning er aldrig bedre end den dialog, der hører med. Derfor er vores medarbejdere også udvalgt i forhold til om de har empati. Det betyder nemlig at de er gode til at lytte, og respondere relevant og konstruktivt.

Dynateam er udvalgt som forhandler af Microsoft NAV og Microsoft CRM. Vores medarbejdere er certificerede på systemerne, men også på processer. Alle vores konsulenter har mindst ti års erfaring – det betyder, at der er overskud til at tale om mere end teknik. Med andre ord, vi går længere end Microsoft kræver af deres autoriserede forhandlere. Fordi vi vil mere med IT.

Vi vil meget gerne tale med dig, der – ligesom os – tror på, at IT kan mere end bare IT. At vi sammen kan bruge teknologien til at udvikle virksomheder og organisationer på flere planer. Det kræver vi bruger noget tid sammen, og taler tingene i gennem. Lad os begynde med at finde ud af hvornår, vi har tid til at snakke sammen. Vi ser frem til at høre fra dig – vi har meget mere på hjertet.

DYNATEAM BLEV ETABLERET I 2010 AF EN GRUPPE ERFARNE IT FOLK. I DAG ER VI 25 MEDARBEJDERE.

DYNATEAM ER EN SAMMENSÆTNING AF DYNAMIC, ALTSÅ BEVÆGELSE, OG TEAM, SOM I TEAMSPIRIT.

Nyheder >
10.03.2016
Dynateam bliver Guldpartner!
Efter bare få år som anerkendt Microsoft Dynamics Partner, har vi opnået den flotteste status hos Microsoft som certificeret ERP Guld Partner.