24. august 2018

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Det sikre valg – med større potentiale

Når du vælger Microsoft Dynamic NAV til din virksomhed, har du truffet et godt valg.

Der er nemlig tale om en særdeles driftsikker ERP-løsning med over 1 million brugere i 30 lande over 40 år.

Systemet skaber integration med dine kunder og samarbejdspartnere, og er især kendt for at være nemt at tilpasse, bruge, vedligeholde og udvikle. Derfor er det ikke kun et sikkert valg, men også en udviklingsmulighed for virksomheden.

Handelsvirksomheder

Business as usual? … Nej tak!

Handelsvirksomheder er altid udfordret på marginalerne i værdikæderne. Men i en globaliseret konkurrencesituation er der bare nogle parametre, der er nemmere at rykke ved end andre.

En automatisering af virksomhedens interne processer er noget af det, du som leder selv kan gøre noget ved. Vi hjælper dig med at optimere eksisterende processer og ressourcer. Et samarbejde med Dynateam kan betyde højere indtjening og en forbedret bundlinje.

Handelsbrancheløsningen på Dynamics NAV er skræddersyet til at understøtte de behov, som mindre og mellemstore virksomheder har. Løsningen giver styringsmuligheder og indsigt, så du kan strømline driften, forbedre rentabiliteten og understøtte virksomheds vækst.

Projekt/ Konsulent

Hvor lang tid koster projektet?

Når din forretning er baseret på projektarbejde eller konsulentydelser, er dygtig planlægning afgørende for din succes.

Med Dynamics NAV til projektorienterede virksomheder får du bl.a. mulighed for at planlægge faser efter løbende forbrug, til faste priser afhængig af behovet, forkalkulationer for omkostninger og forventet indtjening for hver fase samt løbende efterkalkulering.

Vi kan også hjælpe dig med at få sammenhæng mellem faste honorarbaserede tilbud i forhold til faktisk tidsforbrug.

Vi har erfaring med at hjælpe projektorienterede virksomheder til bedre flow i både indtjening og arbejdsprocesser. Lad os mødes, og tale om hvordan vi lige netop kan hjælpe dig og din business.

Kompetencer

Dynateams kompetencer dækker fra helt tilbage fra Navision 3.56 til nyeste version af Microsoft Dynamics.Vi har lang erfaring med succesfulde konverteringer fra Dynamics C5, XAL og andre økonomisystemer.
 
Alle vores konsulenter arbejder med metodikkerne fra Microsofts anerkendte SureStep metode. Dette sikrer et ensartet og gennemtestet implementeringsforløb, hvor kunden ikke er afhængig af én bestemt konsulent.

Support

Som kunde hos Dynateam får du direkte adgang til vores Support Portal. Her kan du logge dine supportsager og følge med i processen.

Dynateams HelpDesk til Dynamics NAV er etableret for at sikre vores kunder den bedst mulige service. HelpDesk har en fast tilknyttet konsulent, så der er mulighed for telefonisk support på Microsoft Dynamics NAV og relaterede produkter.

Kundernes garanti for et sikkert valg

Dynateam er certificeret Microsoft ERP Guld Partner.

Som en sikkerhed til vore kunder og samarbejdspartnere, sikrer Microsoft at vores medarbejdere har de helt rigtige certificeringer, uddannelser og erfaringer. Det betyder, at vore eksisterende og nye kunder kan blive bekræftet i, at Dynateam er ”Best in Class” på ERP-forretningssystemer til erhvervslivet.