LØSNINGER

Kursus administrationsløsning

Du får statistikker, markedsføringsværktøj, eksport af dokumenter i Excel og PDF, brugerhåndtering, til- og fra-melding samt promotion dates og kursisternes tilvalgsgoder som fx måltider, overnatning eller transport.

Se mere her

 

Online Booking System

Vores online booking systeme tilbyder et 360 graders overblik over alle kunder, ressourcer, arrangementer, bookinger samt kalenderstyring med drag and drop funktion. Der er mulighed for fakturering med integration til økonomisystem samt automatisk faktura generering fra systemet.

Læs mere om online booking system her


Portaler

Dynateam har omfattende erfaring med at bygge portaler oven på CRM. Portaler bruges til at skabe indgange til CRM, som ikke ligger inden for standard løsningen. Vi har således bygget kursusportaler, medlemsportaler, bestillings- og webshop-portaler. Portaler skal skabe værdi og mindske det workload, der ligger i arbejdet med data.


Medlemsløsning

Medlemsløsningen henvender sig til alle former for medlemsforeninger og –organisationer, hvor man håndterer kontinuerlige opkrævninger, medlemsregistering og ønsker mulighed for dialog med medlemmerne. Vi leverer løsninger baseret på Microsofts Non Profit løsning til Microsoft CRM. Microsofts Non Profit løsning er tilpasset til at dække medlemsstyringsbehovet for NGO virksomheder.


CRM integrationsløsninger til dit økonomisystem

Dynateam anvender Microsoft eller 3. part integrationsløsninger til at integrerer jeres ERP, kunde, ordre, provisioning database etc. Vi har stor erfaring med at få samspillet imellem CRM og jeres vigtigste informationer til at fungere. Så får I mest værdi ud af de informationer, I har til rådighed og opnår et ægte 360 graders kundeoverblik.

Læs mere om vores partnere

”VI VIL VÆRE EN ARBEJDSPLADS, DER INSPIRERER TIL KREATIVITET, INITIATIV, HANDLEKRAFT OG ARBEJDSGLÆDE”