KOMPETENCER

Dynateams kompetencer dækker fra helt tilbage fra Navision 3.56 til nyeste version af Microsoft Dynamics NAV 2016 samt viden om Dynamics CRM, Business Intelligence og IT infrastruktur, så vi kan hjælpe din virksomhed med at få mere ud af jeres IT investering.
 

Rådgivning

Partnerskab fremfor engangssalg er en af vores leveregler. Indleder vi en dialog med en virksomhed, er det vigtigt, at vi føler, at vi dels kan løse opgaverne tilfredsstillende, og dels at den rette "kemi" er til stede.

Når begge parter har sagt ja til samarbejdet, kommer den mangeårige erfaring som vores konsulenter har, begge parter til gode.

Projektledelse

Vores erfarne konsulenter kunne sagtens levere projektledelse af komplekse som enkle løsninger baseret på deres egen kompetence og erfaring. Vi vil dog gerne sikre os at vores kunder ikke er afhængige af én person, så derfor anvender alle vores konsulenter udvalgt elementer fra Microsofts SureStep metode.
 

Metode

Alle vores konsulenter arbejder med metodikkerne fra Microsoft's anerkendte SureStep metode. Dette sikrer et ensartet og gennemtestet implementeringsforløb, hvor kunden ikke er afhængig af én bestemt konsulent.

Læs mere om SureStep her

Konvertering fra C5, XAL etc.

Det er vigtigt for os at vores kunder får mere værdi ved at skifte til Dynamics NAV. Vi har lang erfaring med succesfulde konverteringer fra Dynamics C5, XAL og andre økonomisystemer, fordi vi kun gør det, når det giver mening for kunderne.

Service og support

Som kunde hos Dynateam får du direkte adgang til vores Support Portal. Her kan du logge dine supportsager og følge med i processen.

Dynateams HelpDesk til Dynamics NAV er etableret for at sikre vores kunder den bedst mulige service. HelpDesk har en fast tilknyttet konsulent, så der er mulighed for telefonisk support på Microsoft Dynamics NAV og relaterede produkter.

Læs mere om Dynateam HelpDesk her

 

”VI TROR PÅ, AT DEN MENNESKELIGE FAKTOR, ER MINDST LIGESÅ VIGTIG SOM DEN TEKNOLOGISKE”