Dynateam bliver Guldpartner!

Microsoft Gold ERP Partner

 

Dynateam opnår Microsofts flotteste udmærkelse som Guldpartner

 

Efter bare få år som anerkendt Microsoft Dynamics Partner, har vi opnået den flotteste status hos Microsoft som certificeret ERP Guld Partner.

For at blive anset som en højt kvalificeret Guldpartner stiller Microsoft høje krav. D­­ette sker ved bl.a. dokumenterede og succesfulde kundereferencer og de højeste krav til vores KPI’er (Key Performance Indicators), der bliver afklaret ud fra en specifik kundetilfredshedsundersøgelse.

 

Kundernes garanti for et sikkert valg

 

Som en sikkerhed til vore kunder og samarbejdspartnere, sikrer Microsoft samtidig at vores medarbejdere har de helt rigtige certificeringer, uddannelser og erfaringer - hvilket betyder at vore eksisterende og nye kunder kan blive bekræftet i, at Dynateam er ”Best in Class” på ERP forretningssystemer til erhvervslivet.

Hos Dynateam er vi naturligvis stolte over denne udmærkelse, da vi altid bestræber os på at give vores kunder en god oplevelse med unikke løsninger. Det gør vi netop ved at imødekomme vor kunders specifikke behov – lige fra skalerbare detailløsninger til store produktions- og kursusløsninger, hvor vi hertil bruger vores tæt samarbejde med Dynateam CRM. (Customer Relationship Management)

 

Certificeringerne fra Microsoft hjælper således vores kunder i hele landet, så de kan være sikker på kvalitet og dybde i vores skræddersyede løsninger, service, tilført værdi og ikke mindst, sikkerhed på vores løbende kvalitetssikring af det endelige produkt.

Hent filen