DANSK BYGNINGSKONTROL

Optimale IT forhold er et eksistensvilkår i vores branche

Når det virkelig brænder på, er indsatsen fra Dansk Bygningskontrol en afgørende faktor. Det er nemlig dem, man møder hvis uheldet er ude i forbindelse med brand, oversvømmelser, stormskader og andre uheld på ejendomme. De er ”på” 24 timer i døgnet, hver dag året rundt, og blandt kunderne er nogle af Danmarks største forsikringsselskaber. Til at styre firmaets servere er valgt Dynateam. 

- Vores kunder sætter meget høje krav til os omkring faglighed og logistik. Og de samme krav har vi til dem, der skal sørge for vores IT system, og især sikre os driftssikkerhed og server-stabilitet. Vi har valgt Dynateam fordi vi har høj tillid til dem. Og i den forbindelse betyder det menneskelige perspektiv mest – at det er folk, vi kan regne med 24/7, og det har Dynateam vist os, at vi kan, siger økonomidirektør Bjørn Christie, Dansk Bygningskontrol A/S, der også fortæller, at Dynateam hører til gruppen af virksomhedens vigtige leverandører.

 
"Hos Dansk Bygningskontrol tager vi vores værdisæt meget alvorligt. Og netop vores værdisæt, kan vi faktisk direkte spejle i vores samarbejde med Dynateam, hvor jeg især vil fremhæve værdierne engagement og ordentlighed som kendetegnende for samarbejdet."

 

 

- Hos Dansk Bygningskontrol tager vi vores værdisæt meget alvorligt. Og netop vores værdisæt, kan vi faktisk direkte spejle i vores samarbejde med Dynateam, hvor jeg især vil fremhæve værdierne engagement og ordentlighed som kendetegnende for samarbejdet. Derfor er der en god balance mellem dét, vi selv står for værdimæssigt, og dét, vores vigtige leverandør repræsenterer. Vores samarbejde er derfor præget af loyalitet og tryghed, og dét er jo også netop dét, vores kunder skal vise slutkunderne, når hverdagen afbrydes af uheld, og der er brug for vores hjælp. Lige dér, bliver vi – og dermed Dynateam – testet for alvor.  

Bjørn Christie var med til at etablere Dansk Bygningskontrol i 2007, baseret på kundefokus, høj faglighed og knivskarp driftssikkerhed. Virksomheden er på bare 8 år vokset til 220 medarbejdere i 11 afdelinger over hele landet.

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. SKRIV ELLER RING TIL OS. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

LÆS MERE>
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/News.cshtml)

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt