MELLEMFOLKELIGT SAMVIRKE

Mellemfokeligt Samvirke er én af landets store kursusudbydere
- vi hjælper dem med at holde styr på det hele

68.000 personlige undervisningsdage, 5.000 kursister og 6.000 kursusdage er den årlige kursusproduktion i Mellemfolkeligt Samvirkes kursusvirksomhed i forhold til indsatsen i Tanzania – også kaldet MS TCDC. Sammen med Dynateam har MS TCDC fået en effektiv it-løsning, som bygger bro mellem kursusadministration, økonomistyring og markedsføring.

MS TCDC gik metodisk til værks, da den veldrevne kursusvirksomhed skulle udskifte en 20 år gammel Navisionløsning. Målet var at samle alle dele af virksomheden på én sammenhængende it-løsning.
Administration af kurser og kursister hænger sammen med indlogering af kursisterne, med kapaciteten i køkkenet, med betaling, med økonomistyring og med udbud af nye kurser, markedsføring og CRM.

 

"Folkene fra Dynateam er stærke fagligt, og de er meget behagelige at arbejde sammen med. Vi har oplevet en fin og ansvarlig samarbejdspartner, og vi opfattede dem mere som kolleger end distancerede leverandører."

 

Nu har MS TCDC fået Course Management, Microsoft CRM og Dynamic NAV i én integreret løsning udviklet og implementeret af Dynateam.

 

 

”Vi var vældigt begejstrede, da vi så NAV-løsningen fra Dynateam første gang. Den har et lækkert og tidssvarende design og funktionalitet, hvor man klikker sig logisk frem til resultatet. For eksempel giver Dynateams løsning en komplet sammenhæng med hjemmesiden. Vi udbyder vores kurser på nettet, og derfor er det vigtigt at få stamdata på plads med det samme. Det er langt stærkere end at modtage en formular på email, som vi bagefter skal behandle i en ny arbejdsgang”, siger Jane Prior fra MS TCDC.

”Folkene fra Dynateam er stærke fagligt, og de er meget behagelige at arbejde sammen med. Vi har oplevet en fin og ansvarlig samarbejdspartner, og vi opfattede dem mere som kolleger end distancerede leverandører. Det er ikke helt nemt at arbejde på langdistance i en fremmed kultur, men det har de klaret med glans”.

”Vi kunne bare mærke, at de havde prøvet det før. De havde svar til os med det samme, hvis vi bad om en ekstra funktion og et ekstra felt i systemet. Vi fik en god rådgivning, så vi kunne beslutte om det var den rigtige vej at gå”, siger Jane Prior.

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. SKRIV ELLER RING TIL OS. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

LÆS MERE>
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/News.cshtml)

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES CRM LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM CRM

Kontakt